Colorfullife
7Apr/14

Sådd och shopping

Jag har sått tagetes och hoppas på fin skörd att flytta ut till sommaren. Hittade några gamla frön jag fått från mormors trädgård och alldeles glömt bort. Nu ska det blir orange och fint i krukorna!

 plantera

Shoppade en hel del på tgr förra veckan, men redan nu hade de fått in en hel del fint igen. Billigt är det ju också, så det går liksom inte att låta bli. 😉

tgr

Kram

27Sep/12

Torsdagsfavoriter

Denna veckan blir det bara egna foton!

armband

Love Mitt fina armband som jag köpte på väg hem från semestern på Österlen (köptes i den mysiga lilla butiken i Smygehuk).

hallen

Love Den fina stjärnan köptes på samma ställe som armbandet. Passar perfekt på den pyttelilla väggen mellan ytterdörren och toadörren.

geocaching laholm

Love Gillar hur det ser ut geocaching-mässigt hemmavid. Bara glada gubbar!

tgr

Love Nya inköp från tgr! Tre hyllpapper, ett presentpapper som nästan är för fint för att användas och en söt förvaringsask.

Kram

7Dec/11

Ny liten uggla och husmöss

Den stora ugglan har jag haft i flera år, men den finns fortfarande att köpa hos Lagerhaus. Den brukar återkomma från år till år, så jag antar att den är populär. Men nu har det tillkommit en liten uggla, så jag var förstås tvungen att inhandla en liten kompis till min uggla. Här står de tillsammans på tv-bänken:

Ugglor

Även min stora svartvita tomte har funnit sin plats på tv-bänken, med lite fejksnö omkring sig.

Jultomte

När jag ändå visar lite julpynt från tv-bänken så måste jag ju visa mina små söta möss som står på andra sidan bänken, även de med lite fejksnö omkring sig.

Julmöss

Kram

8Nov/11

Ljusslinga med snögubbar

Jag sprang in till Clas Olsson för att snabbt köpa en presenning och fick syn på de här. De bara log mot mig och skrek att de ville följa med mig hem, så då hade jag ju inget val...eller hur?! :)

Ljusslinga

Så fort jag kom hem så satte jag upp slingan. Man ska ju snart ändå julpynta, så det är inte lönt att stoppa undan de söta snögubbarna...visst? :)

Snögubbar

Kram

17Maj/11

Snygga brickor

Fick ett mail om nya brickor som jag tycker är värda att bloggas om! Hos Johanna.B hittar du de här snygga brickorna.

Bricka

Bricka

Bricka

Kram

Taggat under: 1 kommentar
15Mar/11

Snygga kuddar från Bolia

De här skulle jag inte tacka nej till! Väldigt snygga kuddar från Bolia.

Kudde

Kudde

Jag skulle gärna ha ännu fler kuddar i soffan! Det gäller bara att hitta de allra snyggaste och gärna "live" och inte på nätet, vilket inte är lika lätt när man inte bor i en storstad... Halmstad är visserligen en topp-20-stor-stad-i-Sverige, men tekniskt sätt tillhör jag numera Laholms kommun, (vilket jag inte låtsas om, eftersom jag faktiskt aldrig är i Laholm utan bara i Halmstad och alltid har vägrat flytta utanför Halmstad + att jag jobbar i Halmstad och inte känner en kotte i min numera hemkommun) som man nog kan betrakta som en håla.

Kram

7Jan/11

Oddbirds kuddar

När Hemtex inledde ett samarbete med Oddbirds upptäckte jag deras underbara kuddar (favoriterna är nog Life is beautiful och kudden under den med en hoppande kanin på)! Dock finns det inte många olika på Hemtex (men jag har så klart varit där och shoppat en snygg kudde med en fluga på - jag köpte en helt orange också när jag ändå var igång). Desto fler finns det på nätet och jag är sååå sugen på fler, bara det att de är lite i dyraste laget.

Oddbirds

Oddbirds

Oddbirds

Oddbirds

Bilder från Nunc inredning.

Kram

15Dec/10

Rice – Flamingo

Danska Rice är ett välkänt och populärt märke för oss färgälskare. Mitt favoritmönster just nu är flamingo. Se så fint! Skålarna har jag önskat mig i julklapp av tomten.

Skål

Assiett

Mugg

Kram

26Nov/10

Första advent

Äntligen första advent! I helgen ska allt julpynt upp här hemma. Adventsljusstakar, julstjärna, ljus, tomtar och allt annat på samma gång. Jag vet att många väntar med tomtarna, men här åker allt upp vid första advent. Lika bra att det blir jul ordentligt direkt! Hur gör du?

Första advent

De här julsakerna hittar du hos Design Online.

Kram

Taggat under: , 4 Kommentarer
24Nov/10

Julklappstips från CoolStuff

CoolStuff har en speciell sida för julklappar. En julklappsgenerator där man ställer in ålder, kön och pris. Sedan får man upp en massa förslag på passande julklappar. Helt perfekt! Hade man kunnat skriva in mitt namn så hade man garanterat fått upp den här rosa granen överst på listan. En rosa julgran! I'm in love!  Det kan ju inte vara någon överraskning för någon att jag älskar rosa...

Rosa julgran

Granen är verkligen rosa, inget meseri här inte! Enkel att vika ut grenarna på och silvriga tillbehör så att man kan klä granen hur man vill själv.

Rosa julgran

Den får stå i mitt pysselrum och glädja mig varje dag. Sambon suckar och tycker mest att jag är konstig, hihi. Den silvriga tejpen kommer även den från CoolStuff och är en magnettejp! Häftigt va? Den ska jag pyssla med på olika sätt. Kan t.ex. användas till att sätta upp saker på anslagstavlan utan att man ser magneterna eller till att göra någon yta magnetisk (något ställe runt pysselplatsen blir det nog).

Rosa julgran

Kram