Colorfullife
10Mar/14

Världens finaste Max 2002-2014

Nu var det väldigt längesedan jag skev något här på bloggen. Men nu är jag tillbaka och har massor att visa upp. Innan jag gör det vill jag göra ett litet hyllnings-/minnesinlägg till min älskade lille själsfrände som har lämnat mig och jordelivet. Det är nu två månader sedan, men sorgen och saknaden är fruktansvärt stor.

Jag har märkt att de som aldrig älskat en hund inte riktigt kan förstå. Tänk dig själv att leva ihop med någon i 11,5 år, att göra precis allt tillsammans, att växa ihop till ett. Det spelar ingen roll om det är en partner, ett barn, ett djur eller en annan människa. Han var/är den jag älskar allra mest i hela världen och det är hemskt att vara utan honom.

max2

max1

max3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

max5

max6

max7

max8

max9

max10

max11

max12

Jag hoppas att du väntar på mig Max, att vi ses igen. Jag kommer alltid att älska dig.

Kram

Taggat under: 2 Kommentarer
12Mar/13

En layout

Den här layouten gillar jag: alla mina favoritfärger ihop och min lille favoritpojke som motiv - kan det bli bättre?!

Scrapbooking

Detalj

Detalj

Kram

15Jan/13

My love

Först ut, jag och Max ligger och vilar i soffan:

Puglove

Här ligger jag i min one-piece och Max ska givetvis vara tätt intill.

 Photo 2012-12-11 11 09 33

I den här konstiga ställningen somnar han... Kan undra om han hade nackspärr när han vaknade.

Mopskärlek

Min finaste lille kille! <3

Kram

Taggat under: 1 kommentar
27Nov/12

En trött mops…

Det är inte lätt att klä på Max tröjan för att gå ut när han själv tycker att han ska ligga kvar och sova. Se bara så samarbetsvillig han är. :)

ovillig

Här har han fått fast mig i soffan, för inte har man hjärta att flytta på sig när man fått en sån fin mössa!

mössa

Det var allt för idag, tack för titten!

Kram

Taggat under: 1 kommentar
13Nov/12

Max i luva

Här kommer en layout med världens sötaste kille.... <3

max

Detaljbilder:

detalj

detalj

detalj

Kram

26Okt/12

Project life v 34 & 30

Ursäkta att bloggen uppdateras med lite längre uppehåll just nu, jag hinner helt enkelt inte med allt jag vill och ska göra och bloggen har inte första prioritet, konstigt va? 😉

Ett par gamla veckor från mitt project life som jag inte visat än:

project life

project life

project life

project life

project life

project life

En bonusbild på min ständige hjälpreda som här hjälper till att fota sidorna:

 project life

Kram

19Okt/12

Klipp till en matta

Jag köpte en fyrkantig matta på IKEA och tänkte att den kunde passa mitt på golvet i hallen. Men nej, det såg inte klokt ut för mattan var mindre än jag tänkte eller hallen större än jag trodde. 😉 Vad gör man då? Gör om mattan så klart! Tänkte att den kunde passa under byrån och pallen istället och där gör den sig riktigt bra faktiskt!

matta

hallmatta

Jag bara mätte, klippte av den och tejpade ihop den. Inte världens hållbaraste konstruktion kanske, men tillräckligt! Den sitter ändå fast där den ligger, så den kommer inte att dela sig. Och det syns inte alls något skarv även om man letar efter den. Perfekt! :)

hallmatta

Min trogna hjälpreda. Från början blev han lycklig när jag bar ut en mjuk matta på balkongen och la där till honom, för det måste ju ha varit till honom eller hur?! Varför skulle jag annars lägga den där? 😉 Men när jag var färdig blev det bara en pytteliten bit kvar, så här vaktar han sin sista bit.

hallmatta

Kram

17Okt/12

Höstens måste…

...är så klart att plocka svamp! Varje höst plockar jag trattkantareller så att jag har till såser hela året (förhoppningsvis). Detta året är naturligtvis inget undantag och det finns massor av svamp ute!

trattkantareller

Här plockar jag och Max svamp. Jag flyttar mig en halv meter och han flyttar sig en halv meter - man kan ju komma bort i skogen om man kommer för långt ifrån mamma! Det där med att man måste koppla hundar i skog och mark för att de inte ska jaga djur, det gäller knappast på min lille kille. Haha, men å andra sidan har han aldrig utgett sig för att vara hund!

torkade

Här har jag en burk med lite torkade trattisar. Jag föredrar att förvälla svampen, så att den kan förvaras i frysen, men i år tänkte jag ha lite torkade också som variation. Men en burk får räcka, resten hamnar i frysen!

Kram

Taggat under: , , 1 kommentar
5Sep/12

Min sommar (del 2 av 2)

mops

Jag sitter tålmodigt på min stol på balkongen bredvid pappa när han äter...

morot

...sedan fick jag en egen tallrik med morot på. Jag älskar morot!

solar

Självklart har jag solat i sommar! Helst hela tiden - jag är den största soldyrkaren som finns! Sedan kanske mina olika solställningar inte är fullt normala...

solar

Även mr. pink behöver få lite sol på sig, tycker jag.

luva

En kall kväll på en uteservering och jag fryser. Som tur var hade mamma med sig min stickade tröja med luva, så att jag blev varm igen. :)

trött mops

Så här trött blir man när man är på semester.

Hoppas att er sommar varit lika bra som min!

Uff och kram

Taggat under: 5 Kommentarer
3Sep/12

Min sommar (del 1 av 2)

djurpark

Jag har varit på Ölands djurpark...jag var huvudattraktionen. Speciellt alla apor var otroligt nyfikna på mig. De satt längst in i buren allihop, men när jag kom rusade alla fram för att få första parkett. Nog för att jag är söt, men ändå.

mops

Det fanns även lejon på djurparken, mycket spännande!

mops och lejon

Titta, lejonet vill leka med mig!

mops och bäbis

Mammas systerdotter och jag. Hon tycker att mitt ansikte ser lite läskigt ut, men när jag vänder ryggen till försöker hon använda mig som häst.

liam

Mammas systerson försöker mata mig med löv. Jag vet inte, men sist jag kollade mig i spegeln såg jag inte ut att vara en ko, utan en stoooor tuff mops.

mopsraggare

Så här åker jag helst av allt bil, om jag får bestämma.

Uff och kram

Taggat under: 4 Kommentarer