Colorfullife
6Jan/12

Gratis tavlor

Hos Feed your soul kan du ladda hem en massa fina bilder helt gratis. Perfekt till små tavlor!

Tavla

Tavla

Tavla

Tavla

Tavla

Tavla

Kram

31Okt/11

Happy Halloween!

Idag är det Halloween och dagen till ära får ni lite tips om vad man kan göra med pumpor, som ju har blivit en tradition till Halloween och som också kommer mer och mer till Sverige. Man ser lite pumpor här och där på trapporna till husen, tycker jag.

Pumpor

Pumpor

Pumpor

Pumpor

Pumpor

Alla bilder är lånade från bhg.

22Apr/11

Duka med ägg till påsk

Nu är påsken här och så även mitt sista påskinlägg. På måndag är det åter till ordningen som gäller, men först ska det firas påsk! Idag ska vi påskpyssla hos familjen och i morgon är det vårt årliga påskfirande på landet med god mat, måla ägg, gå tipspromenad, fika, umgås och tända påskbrasan om det inte är alltför torrt ute. På söndag fyller dessutom min farbror år, så han ska förstås också firas.

Idag tipsar jag om några olika sätt att duka snyggt med ägg till påsk:

Ägg

Ägg

Ägg

Ägg

Ägg

Alla bilder är lånade härifrån.

Kram

19Apr/11

Måla ägg

Nu är det snart påsk och så även här på bloggen. Det blir tema påsk alla dagar nu för att riktigt komma i påskstämning. Brukar du måla påskägg? Det brukar alltid vi göra, alla som vill, både vuxna och barn. Brukar fira påsk med släkten ute på landet nämligen. Väldigt mysigt!

Ägg

Ägg

Ägg

Ägg

Alla bilder är hittade här. Hur brukar du måla dina ägg?

Kram

8Apr/11

Snygg påskdekoration

De här snygga burkarna hittade jag HÄR, gjorda av vanliga burkar och ljusstakar!

Äggburkar

Äggburkar

Tror att jag ska försöka mig på något liknande själv till påsk. Snart måste lite påsk fram! Kanske redan i helgen, det märker ni i nästa vecka. Ha en trevlig helg! Jag ska gratulera min söta lillebror som fyller 16 år. :)

Kram

1Apr/11

Vårkänslor

April redan. Så fort det går! Kan undra om jag blir lurad idag... Jag tror inte det, eftersom jag är ledig och bara ska vara hemma, men man vet ju aldrig. Bjuder på lite inspirationsbilder idag. Allt är inte precis i min smak, men jag blir glad av bilderna. Riktigt härlig vårinredning hittad här!

Vårkänslor

Ha nu en riktigt trevlig helg! Jag ska försöka hinna med lite annat än att jobba, även om jag jobbar både lördag och söndag. Tror att det blir mycket folk på jobbet, vilket förstås är roligt! Har du vägarna förbi Halmstad så får du komma och shoppa lite skor! :)

Kram

29Mar/11

Blir man kär, eller vad?!

Kolla vilka söta små kycklingar man kan göra av marshmallows! Tror att jag måste inhandla en penna som man kan rita på mat med. Vilken massa söta saker man kan göra då! Vad kan man mer rita på tycker du? Sockerbitar kanske? Annat?

Kycklingar

Bilden hittade jag hos den här tjejen.

Kram

Taggat under: , 1 kommentar
25Mar/11

Snygg tvättstuga

Hittade en tvättstuga som verkligen tilltalar mig! Helt i min smak! Hade jag haft en tvättstuga så hade jag kopierat nästan rakt av.

Tvättstuga

Tvättstuga

Tvättstuga

Tvättstuga

Tvättstuga

Tvättstuga

Bilder lånade härifrån.

Kram

16Mar/11

Små söta lappar på stan

Såg att den här tjejen har gjort små lappar och satt ut på stan för folk att hitta och bli glada av. Vilken himla bra idé! Det kanske man skulle göra någon dag. Vilken rolig grej att hitta!

Lapp

Lapp

Lapp

Kram

Taggat under: 2 Kommentarer
28Jan/11

Inspiration från Sköna hem

Hittade några inspirerande bilder hos Sköna hem. Jag gillar inte blått, men jag gillar bilderna och idéerna.

Fint

Fint

Fint

Kram