Colorfullife
15Mar/11

Snygga kuddar från Bolia

De här skulle jag inte tacka nej till! Väldigt snygga kuddar från Bolia.

Kudde

Kudde

Jag skulle gärna ha ännu fler kuddar i soffan! Det gäller bara att hitta de allra snyggaste och gärna "live" och inte på nätet, vilket inte är lika lätt när man inte bor i en storstad... Halmstad är visserligen en topp-20-stor-stad-i-Sverige, men tekniskt sätt tillhör jag numera Laholms kommun, (vilket jag inte låtsas om, eftersom jag faktiskt aldrig är i Laholm utan bara i Halmstad och alltid har vägrat flytta utanför Halmstad + att jag jobbar i Halmstad och inte känner en kotte i min numera hemkommun) som man nog kan betrakta som en håla.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (3) Trackbacks (0)
  1. Jättesnygga kuddar! Jo du har nog rätt i att veinge kan betraktas som en håla… ska jag säga som kommer från mellbystrand;-) Desvärre är jag tillfälligt på villovägar i Falköping, men jag kommer tillbaka…

    Kram

  2. Japp, det är min favorithåla:-) Kram


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.