Colorfullife
1Apr/11

Vårkänslor

April redan. Så fort det går! Kan undra om jag blir lurad idag... Jag tror inte det, eftersom jag är ledig och bara ska vara hemma, men man vet ju aldrig. Bjuder på lite inspirationsbilder idag. Allt är inte precis i min smak, men jag blir glad av bilderna. Riktigt härlig vårinredning hittad här!

Vårkänslor

Ha nu en riktigt trevlig helg! Jag ska försöka hinna med lite annat än att jobba, även om jag jobbar både lördag och söndag. Tror att det blir mycket folk på jobbet, vilket förstås är roligt! Har du vägarna förbi Halmstad så får du komma och shoppa lite skor! :)

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Ja, verkligen härliga våriga bilder. Jag gillar framför allt de två översta! :-)

    Hoppas du får en härlig ledig fredag!

  2. Hej, va kul att du hittade till mig. Oj så många härliga bilder och färger. Man kan ju inte bli annat än glad =))
    Ha det gott, kram


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.