Colorfullife
12Sep/11

Ledsen

Idag är ingen bra dag. Livet känns orättvist och jag återkommer i morgon. Inte för att morgondagen på något sätt gör saken bättre, men kanske tårarna tagit en paus då.

 Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (13) Trackbacks (0)
 1. Ååh vännen! Va jobbigt att du ska må så här!! Massor med kramar till dig, vet inte vad det är som har hänt men förstår att det måste vara något väldigt jobbigt! :( Tänker på dig! ?

 2. Men fy vad tråkig! Hoppas du mår bättre snart!

 3. Åh hjärtat! Jag vet så väl hur du mår just nu! Önskar att jag kunde ta en del av din smärta! Du vet vart jag finns om du vill prata! Tillåt dig att sörja gumman! Massor av kramar och STYRKA!

 4. Jag tänker på dig och hoppas att du snart mår bättre. Kram

 5. Stora KRAMAR till dig Linda!! Jag tänker på dig!! <3

 6. Här kommer en hel bunt med kramar!
  Annika

 7. Näe! :(
  Skickar massor av kramar till dig!

 8. Hej, jag känner inte dig, du känner inte mig men jag vill ändå ge dig styrke kramar då jag tror jag anar vad som hänt… Jag följer med glädje din färgstarka härlig blogg.
  Kram Ita

 9. Du vet inte vem jag är… Men jag vill bara tala om att jag finns och tänker på dig! Har ingen aning om vad du går igenom. Har själv ett tufft sorgearbete. Hoppas du orkar igenom det jobbiga ?

 10. TÄnker på dej gumman!! Har ju inte en aning om vad som hänt, men om det är det som jag misstänker så vet jag precis hur det känns….

  Många många kramar Petra

 11. Skickar massor av kramar från mig och Muffin här också. Jag hoppas du mår bättre nu och att det jobbiga känns lite mindre jobbigt. I min vilda fantasi gissar jag mig till vad det kan vara och är det som jag tror så vet jag att det inte går över på nån dag. Kramar, kramar, kramar

  /M


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.