Colorfullife
20Sep/11

Min älskade…

Zeth

Denna layouten är gjord för Magdas. Jag brukar fotografera mina layouter utomhus under denna årstiden, när det fortfarande går att göra. Då brukar jag dessutom få hjälp av min lille hjälpreda/linslus. :) Varför ska man ta foto på layouten utan en mops ovanför...? Snabb är han också, jag hann ta fotot innan jag hann se att han smitit in i bild.

Sötis

Vad tycker ni om årets Idol förresten? Jag måste säga att jag varje år har haft självklara favoriter från auditions, så som Jay Smith, Amanda Jensen, Anna Bergendahl osv. Riktiga wow-auditions! Men ingen sådan i år. Så jag hoppas verkligen att någon kan växa och vara riktigt bra när man får se första framträdandet, annars blir det sämsta året hittills.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Vilken fin LO! Gillar speciellt kontrasten mellan de starka, glada färgerna och kraft cardstocken. Du har en charmig hjälpreda. Kul med en hund som är linslus.

    Jag har inte heller hittat någon speciell i Idol, väntar oxå på att någon ska blomma ut!
    kram Annika

  2. Så där brukar det bli när jag fotar mina LOs också. Alltid vara i centrum! Jobbigt när dem går på LOn så att nåt blir mos.


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.