Colorfullife
5Okt/11

Organisera kryddorna

Hur har du organiserat dina kryddor? Det är så svårt. Vi har inte någon hylla som de kan vara på, utan de måste vara i någon låda. Liggande eller stående? Burkarna är ju inte samma storlek heller. Det jag har gjort är att vi har dem stående och sedan har jag satt en etikett ovanpå, så att man enkelt ser vilken krydda som är i vilken burk. Problemet är att de åker omkring för mycket i lådan (särskilt när sambon använder lådan, eftersom han har en tendens att putta igen den så att allt flyger omkring), så egentligen tycker jag inte att lösningen är optimal...

Idag vill jag även säga grattis till min söta lillasyster som fyller 20 år. Grattis Nadine! Jag har så klart gjort ett kort till henne, men hon får inte se det i förväg så jag visar det någon annan dag.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (2) Trackbacks (0)

Leave a comment

Inga trackbacks ännu.