Colorfullife
13Okt/11

Torsdagsfavoriter

Fint

Love Kanske något att göra med sitt tangentbord? (hittad här)

Tavlor

Love Kul idé med byxhängare som tavelhållare (hittad här).

Tårta

Love Kan någon baka en sån här tårta till mig? Snälla? (här hittar du beskrivningen)

Takfläkt

Love Smart idé om någon behöver pimpa sin takfläkt. (hittad här)

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (4) Trackbacks (0)
  1. Ooooh. Byxhängarna såg jag och liten man igår när de pimpade ett barnrum i ett av barnprogrammen. Jag gillar den idén. Utbytbart och flyttbart samtidigt som det är snyggt. Å ja, hängarna går alltid att pimpa. :)

    Den där tårtan! Sååååå läcker! Undrans om jag har alla färger… 😉

  2. Fantasiska, läckra och inspirerande torsdagbilder! Som alltid! :-)

  3. Hur smart som helst med byxhängarna :)

  4. Ja… hade du varit här när min dotter fyllde 4 i oktober så hade du fått smaka lite på vår regnbågstårta (med hello kitty då givetvis). Det tog en halv evighet att färga alla bottnar och grädda dem en och en kan jag säga.


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.