Colorfullife
5Dec/11

Glasunderlägg till jul

Jag vill gärna ha även vardagliga grejer lite juliga här hemma, så jag tänkte att varför inte fixa även glasunderläggen i julens anda? Ni som har sett mitt färgglada hem vet att det inte direkt skulle passa sig med annat än en färgglad jul. Så jag använde julpapper från Echo Park. Men det finns mängder med olika julpapper att välja mellan hos Magdas, så det är bara att välja och vraka! Jag gjorde en hel drös:

Glasunderlägg

Glasunderlägg

Först skar jag ut fyrkantiga rutor med måttet 8,5 cm och sedan laminerade jag så att de håller för väta. Man måste ju kunna spilla på underläggen, annars är de inte mycket att ha! Det är dessutom fina mönster på bägge sidor, så man kan vända på underläggen och få helt nya.

Ps. galleriet högst upp här på bloggen är uppdaterat nu, för er som är intresserade av att kika även där.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (1) Trackbacks (0)
  1. Ja men åh så smart att göra egna glasunderlägg. Det ska jag finurla ihop till mamma :). Tack för tipset Linda!
    Kram


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.