Colorfullife
7Dec/11

Ny liten uggla och husmöss

Den stora ugglan har jag haft i flera år, men den finns fortfarande att köpa hos Lagerhaus. Den brukar återkomma från år till år, så jag antar att den är populär. Men nu har det tillkommit en liten uggla, så jag var förstås tvungen att inhandla en liten kompis till min uggla. Här står de tillsammans på tv-bänken:

Ugglor

Även min stora svartvita tomte har funnit sin plats på tv-bänken, med lite fejksnö omkring sig.

Jultomte

När jag ändå visar lite julpynt från tv-bänken så måste jag ju visa mina små söta möss som står på andra sidan bänken, även de med lite fejksnö omkring sig.

Julmöss

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Du har väl sett familjen Weber i vår hall? Två stora ugglor, en liten…..och en liten som fortfarande är inslagen! 😉 Hihi

  2. 😀 Vi har nog rätt lika smak du och jag… iaf gillar jag din! Köpte dessa ugglor förrförra helgen när jag var på Lagerhaus i Kalmar… har suktat efter dem innan det oxå men nu slog jag till och de lyserfint på spiskanten i tv-rummet. De är ju bara för söta!

    När det gäller den personliga almanackan så är de ju hur bra som helst, har velat ha innan men tyckt att de varit för klumpiga 😉 jag gillar att skriva men det är lite olika ibland kan det gå flera veckor utan att jag har skrivit något och sen vissa veckor använder jag den som dagbok och skriver i både saker jag ska göra och saker jag har gjort… kul att ha sen.. :) Kram till dig Linda!


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.