Colorfullife
9Dec/11

Tomten kvävs!

Hihi, jag kunde inte låta bli att stoppa en tomte i en av burkarna på köksbänken. Jag fick nästan lite dåligt samvete när jag stängde locket och fick intala mig själv att det faktiskt är en porslinstomte och att porslinstomtar faktiskt inte behöver andas... Jag är lite knäpp. 😉

Tomte

De söta tomtarna har min älskade farmor målat till mig. Jag har jättemånga tomtar som hon har målat och får dessutom en ny varje jul. Hon tycker själv att alla har tillräckligt många tomtar nu, men ingen håller med henne. Jag tycker det är roligt att ha tomtar som hon har målat! Här är en adventsljusstake som hon målade till mig förra året:

Adventsljusstake

Ignorera det smutsiga fönstret i bakgrunden... Vi hade storm här i Halland och då blev alla adventsfina fönster överallt förstörda. Men ingen orkar putsa fönster igen, även om vi nog vill ha det gjort innan jul. Vi får väl se hur det blir med den saken. Någon frivillig?

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (4) Trackbacks (0)
  1. Och jag hoppas ingen hann putsa sina fönster efter förra stormen….för nu var det tydligen dags igen. =(

  2. Jag har skjutit på putsandet och det har gnagt en del. Idag fick jag. Storm!

    Å va härligt med tomtar som farmor målar. Å en var år. En rolig tradition om du frågar mig. Hälsa farmor det! :)

    Ja, min lilla man får också en tomte var år så länge. Då har han tomtar så det räcker när han ska skaffa eget bo 😉 Sedan skaffar visst min mor en tomte var år. Det visste jag inte förens för något år sedan. Intressant att se hur de utvecklas från år till år… för förändras – det gör de!

  3. Vilka härliga tomtar! Heja farmor! 😀

    (Jag är förövrigt likadan. Har JÄTTESVÅRT för att stänga in grejer… Packa ner gamla gosedjur och sånt… Man är väl lite tosig? ;D)

  4. Vilka söta tomtar du har! Så härligt med såna minnen från farmor. Och strunta i fönstren. ni ser väl fortfarande ut? =) Kram


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.