Colorfullife
2Jan/12

Topp 10 – 2011

Gott nytt år! 2012 - det här året hoppas jag blir ett riktigt bra år på alla sätt och vis! Jag inleder bloggåret med att visa mina topp 10 scrapbookingalster från året som gått. Jag har faktiskt varit dålig på att scrappa om man jämför med andra år - egentligen har jag inte gjort så mycket mer än det jag gjort till Magdas. Så i år ska det bli andra bullar! Jag är ledig idag och har suttit i pysselrummet hela dagen. Dock är jag en långsam pysslare, så jag har bara gjort en layout en altrat en anteckningsbok. Men bättre än ingenting, eller hur?! Slutbabblat, här kommer mina egna favoriter från året som gått:

Spring

Morsdagskort

Dummar mig

Zeth

Blommor

Fyrar

Dekorationer

Filosofen

Djurpark

Kort till farmor

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (10) Trackbacks (0)
 1. Som en sucker for White Space gillar jag förstås Mmmm yummy bäst!

 2. Massa fina grejer! Jag gillar Spring! och Filosofen bäst.

 3. Jättefina alster… Blommorna var himla roliga, lite annorlunda! Å Filosofen… Jättefin!

 4. Så fina saker du har gjort!

 5. Jättefina och färgglada kort och layouter. Fantastiskt mycket härlig inspiration! :)

 6. Superfina! Jag gillarnog de två översta allra mest tror jag :)

 7. Så härliga alster du valt ut! Önskar dig ett fint scrap-år!

 8. Helt fantastisk!! Vilken underbar samling av härliga layouter!! Nu blev jag verkligen inspirerad! Har du sett min utmaning i min blogg? kanske passar dig 😉

  Kram/Cattis

 9. Underbart färgglad lista!! Du har en härlig stil.


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.