Colorfullife
10Jan/12

Vi har lite julgodis kvar…

...och jag älskar det! Knäck och choklad/polka-vad det nu kan heta - gottgottigottgott!

Julgodis

Knäck

Jag har läst och hört många som tagit bort julen redan, men här är den kvar. Den åker bort på fredag, precis som traditionen säger. Här åker inte den mysigt julen ut före Knut minsann!

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Taggat under: , Lämna en kommentar
Kommentarer (5) Trackbacks (0)
 1. Säg till om du behöver hjälp med uppätandet! 😉

 2. Såg väldigt gott ut!
  Jag behåller också julen till Knut. Tror att många som ledsnar och hivar ut gran och sånt tidigt är samma människor som ”fuskar” och sätter upp gran och allt redan före jul. De har liksom förskjutit hela jul-perioden. :)

 3. Det ser hur smarrigt ut som helst!
  Här i lägenheten blev det aldrig att jag plockade fram någon jul eftersom jag skulle spendera hela ledigheten hemma hos mina föräldrar, så jag har ingen jul kvar alls :(
  Fick med mig julskinka och hemgjord leverpastej, men den räckte inte speciellt länge för det är något som jag älskar att äta till frukost mer än vad jag vill ha en burk knäck.. Men annars ska ju inte julen städas ut förens efter Knut :)

 4. Sv: Hehe, det måste vara något speciellt med det där att sova länge (själv klarar jag verkligen inte av det!) När jag sover så har jag ibland snarkningar i stereo – sambon på ena sidan och Alfons i sin korg intill mig på andra sidan. Ibland sover Alfons med mig när sambon är vaken (jag går upp tidigt och lägger mig tidigt), då agerar jag alltid kudde, vanligtvis brukar sova mot axeln vara populärt :)

 5. Tack :-)
  Jag har också gjort choklad/polka – mums!
  Här åker julen motvilligt ut till helgen, min julgran är så himla fin fortfarande :-)


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.