Colorfullife
13Jan/12

Vi har ett färglöst rum här hemma…

...tro det eller ej! Jag har inte bestämt mig om vi ska tillföra en färg i badrummet eller om det faktiskt bara ska vara svart och vitt där inne. Vi har ju massor av färg i alla andra rum, så vad tycker ni? Så här ser det ut i vårt badrum:

 Badrum

Badrum

Hängare

Duschen

Handdukstork

Ha en riktigt trevlig helg!! Själv ska jag bl.a. på middag hos min farmor och på kalas för min systerson som fyller 4 år. Nu ska jag se till att julen kommer ner, Knutdagen till ära.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (6) Trackbacks (0)
  1. Jag tycker det är en kul kontrast att ni bara har svart-vitt där inne. Det som är bra är ju att du alltid kan ändra när du vill om du vill tillföra någon färg. 😀

  2. nämen vad är det jag ser???svart och vitt?? 😉 haha!
    Tur att det är lätt att fixa om du vill med ljus, handdukar osv. Vi har brunt och vitt i vårt badrum och turkosa handdukar :)
    kram

  3. Näää! snyggt med sv-vitt men …näää, in med lite färg vet ja! Det är ju det så är så schysst när man har en neutral bas att det är enkelt att dra in lite färg och att kunna ändra när man känner för det! Grönt skulle va snyggt i badrummet tycker jag :p

  4. Tycker också in med lite färg, i textilerna är jättebra, då kan man ändra lite då och då =)

  5. Mitt badrum är också svart och vitt (dock inte så snyggt som ert eftersom jag bor i en hyreslägenhet från 60-talet). Min inställning är att alla badrum mår bra av en skvätt turkos eller möjligen lila! :)

  6. Svart och vitt är fint, men jag är den som gillar färg så ett tips om du vill ha färg där inne med så finns det ju snygga mattor på IKEA, handdukar i starka färger eller varför inte wallies, ex bubblor i nån färg ni gillar, de kan man ju byta ut också. Jag är svag för turkost =) Nu ska jag kika vidare på ert superfina hem.


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.