Colorfullife
22Feb/12

Små plastfickor

Jag gillar de små plastfickorna väldigt mycket! Jag har sett att de brukar användas till att sätta fast fler foton ovanpå ett annat foto på en layout, så att det blir tre foton som scrappas trots att det inte tar mer plats än ett foto. Men så tänker inte jag använda mina plastfickor. Jag planerar mitt project life och inser att det inte alltid är alla foton som får plats och då är det ju perfekt att sätta in en liten plastficka i albumet! Här har jag scrappat ett foto i en liten plastficka som sedan ska in i albumet:

Liten plastficka

Allt material (både plastfickor, papper, stans osv) finns hos Magdas.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.