Colorfullife
20Feb/12

Suddig mops

Det är inte lätt att fånga ett mopsrus på bild! Så jag får vara nöjd med att jag faktiskt fick ett foto, trots att det inte är direkt skarpt... Alla foton behöver inte vara perfekta för att scrappas, tycker jag! Layouten är gjord efter veckans skiss och allt material är från mitt härliga paket från Studio Calico som jag bloggade om häromdagen. Förutom den svarta akrylfärgen och toarullen som jag stämplade med. 😉

Mopsrus

En liten detaljbild:

Detalj

Ps. jag tänker inte ens kommentera melodifestivalen mer än ett litet ps denna veckan. Det var så pinsamt att Ranelid kunde gå till final så att man får skämmas! Bäst var Molly, så det var i alla fall en rätt låt till final...

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (6) Trackbacks (0)
 1. Vilken härlig layout!! Jag blir glad av den :)
  Ps. kan bara hålla med om melodifestivalen, håller tummarna för att han kommer sist i finalen iaf! 😛
  Kram
  Emma

 2. Underbar tolkning av skissen!! =))

  Kramis!

 3. Å vad bra du är!! Supersnygg! Kul att skissen inspirerade.
  Max är så söt 😀

 4. Gör inget att den är suddig, kan tänka mig att dregglet flög omkring oxå;-) Ljuvlig tolkning. PS, håller med om Ranelid, så gräääsligt, hans gester var en katastrof…Tack för ditt bidrag till VS:-)

 5. Mopsar är bland det sötaste jag vet. Min pappa hade en liten Signe förut som var helt underbar. :) Härligt med det oskarpa kortet och layouten var jättefin!


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.