Colorfullife
2Apr/12

Sängbordet just nu…

Har köpt bokstäver. Ett L till min sida och ett Z till sambons sida. Dessutom har jag tejpat alla tunna kanter med turkos-grön washitejp. Videkvistarna är kvar från förlovningsbuketten av sambon - undrar om de inte trillar sönder snart, med tanke på att vi förlovade oss i november. :)

Sängbordet

Bakom kanten där uppe gömmer sig mitt pimpade försvarets hudsalva - den är förstås pimpad till att passa in i färgskalan i sovrummet. Utan lypsyl kan jag inte sova, jag brukar ta runt tio lager varje kväll och varje kväll skrattar sambon åt mig. Sedan måste jag ta ett par klunkar vatten också, annars går det ju inte att sova, hehe. 😉 Man får väl ha sina konstiga kvällsrutiner va?

Lypsyl

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (1) Trackbacks (1)
  1. Men va läckert! Ni har ju så härlig stil på ert hem. ger mig så mycket insperation och det tackar jag för! Så läckert och du gör så fina grejer. Kram


Leave a comment