Colorfullife
20Apr/12

Project life vecka 5

Det blev visst tre inlägg om project life den här veckan, hoppas ni inte blir uttråkade! :) Jag vill ju komma ifatt, så det är lika bra att blogga så många veckor som möjligt när jag inte har så mycket annat att dela med mig utav. Håller du också på med detta eller något liknande? Länka gärna, så att jag hittar och kan kolla. Det är så roligt att se andras liv så här, tycker jag!

Project life

Project life

Project life

Några detaljbilder:

Project life

Project life

Project life

Project life

Ha en riktigt trevlig helg! Har du vägarna förbi Halmstad och Skopunkten så är du välkommen att shoppa skor av mig! 😉

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (4) Trackbacks (0)
 1. Det kan absolut inte bli för mycket Project Life! :) Håller med om att det är kul att få en inblick i andras liv på det här sättet. Vill tacka för din kommentar i min blogg oxå. Kul att du känner att PL ger mer än ”vanliga” layouter (det är ju lite så jag tänker att det är, inför min uppstart av PL). Sen är det ju såklart hur kul som helst att göra vanliga layouter oxå, men det här känns mer personligt och man kan använda kort som inte riktigt görs sig lika bra på vanliga layouter.
  Närbilden på Max namnsdag = jättesnygg minilayout!
  Önskar dig en trevlig helg!
  Maria

 2. Super fint med project life tycker jag. Vart handlar du material till ditt album?

  • Försökte svara i din blogg, men det krånglade för mig:
   om du ska ha de här plastfickorna osv så finns det bara ett ställe, minns inte adressen men de är återförsäljare för project life i Europa. Sök på project life och Becky Higgins, så hittar du rätt. :)
   Mycket av mina papper och dekos kommer antingen från Magdas eller från studio calico.

 3. Men oj så läckert! vad otroligt duktig du är!! Jätte fint!
  Kramar


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.