Colorfullife
21Nov/12

Annorlunda julkrans

Här kommer en annorlunda julkrans från mig! Okej, den blev kanske inte riktigt så snygg som den var i mitt huvud…men den blev ändå helt okej!

Julkrans

Julkrans

krans

Stommen gjorde jag i vanlig kartong. Jag använde tallrikar som rund mall och sedan klippte jag ut två likadana stommar som jag limmade ihop så att det blev stabilt och lagom tjockt. Jag målade kartongen rosa. Sedan tog jag ett gäng tvättklämmor och klädde med mönstrat papper i julmotiv (ett turkost och ett rosa/rött). Lite tidskrävande, men roligt! Sedan klämde jag fast alla klämmor på stommen, sprayade stjärnor med mist, klistrade fast stickerscardstock och klippte ut och limmade fast mina dekorationer på kransen. Upphängningen är ett rödvitt snöre.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (3) Trackbacks (0)
  1. Tycker kransen är fin!

    Höstkramen Anna

  2. Verkligen annorlunda. Men häftig och väldigt fin! Kram

  3. Ja, men den där var väl läcker! Annorlunda och fräck! =)


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.