Colorfullife
5Dec/12

Washitejpad gran

Jag har tejpat upp en gran på sovrumsväggen med washitejp. Den sitter tyvärr inte så bra som jag önskat, så vi får se hur länge den får stanna kvar... Den gula tejpen sitter bra, men inte den gröna. Om inte annat kanske det kan bli inspiration till någon annan eller något annat tejpprojekt på väggarna. Jag kommer garanterat att göra fler!

washitejp

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Va synd att det inte sitter ordentligt för det är väldigt fint och en häftig idé. Kram

  2. Detta hade jag planerat att göra hemma i år för att mötas på mitten med sambo angående granens icke vara eller vara. Krullar tejpen iväg är det frågan om det inte är lika jobbigt som barr 😀 Om inte annars har jag ju ett försvar till mina 2 nya gröna washitejp-köp! /J*


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.