Colorfullife
10Sep/14

Saker till balkongen

Nu börjar det bli höst och jag har inte bloggat på två månader. Det har varit mycket i sommar, men nu så ska det hinnas med igen. :)
Jag får väl börja med att visa sådant som börjar bli oaktuellt, som jag gjorde inför balkongsäsongen. Allt står kvar där ute, så än är det inte höst minsann!

birdhouse

Ovan syns mitt fågelhus som jag köpte på jobbet (Panduro) och målade med utomhusfärg och poscapennor. Sedan spraylackade jag det för säkerhets skull. Ni ser på påskpyntet på bilden att jag faktiskt målade det i god tid innan säsongen började. 😉

vimplar

Här är vimplar gjorda av blompinnar, tråd och rosa silvertejp som också finns på Panduro. Fotot är från tidigt i våras innan mina tagetes hunnit växa till sig. Nu är krukorna överfulla av fina blommor!

bur

Fågelburen kommer även den från jobbet. Den är egentligen i lite shabby-stil, alltså inte min stil, men på med lite cerise sprayfärg (molotow är grymt bra) och den gör sig perfekt på balkongbordet. På med ett par fåglar och i med lite sten och en barnslig snigel, så är den klar. 😉

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.