Colorfullife
7Jan/11

Oddbirds kuddar

När Hemtex inledde ett samarbete med Oddbirds upptäckte jag deras underbara kuddar (favoriterna är nog Life is beautiful och kudden under den med en hoppande kanin på)! Dock finns det inte många olika på Hemtex (men jag har så klart varit där och shoppat en snygg kudde med en fluga på - jag köpte en helt orange också när jag ändå var igång). Desto fler finns det på nätet och jag är sååå sugen på fler, bara det att de är lite i dyraste laget.

Oddbirds

Oddbirds

Oddbirds

Oddbirds

Bilder från Nunc inredning.

Kram

Intressant inlägg?

Prenumerare på vårat RSS?

Kommentarer (10) Trackbacks (0)
 1. Jättecoola kuddar!
  Så snygg din blogg är!

 2. Vilka härliga kuddar! Det kan man ju inte få för många av :)
  Ja, känner att risken är att man använder sin embossingfön massor i början och sen mattas det liksom av. Ska försöka utmana mig själv att använda den ofta. Just nu längtar jag som bara den. Har ju satt gräns att jag inte får öppna den innan fredag när mina båda tentor är skrivna. Jobbigt! :)

 3. Din blogg är ett klart bevis på att man blir glad av färger 😀
  Härliga bilder.

  Kram Malin

 4. Jätte fina! Men finast är din mops 😀 Hittade din blogg genom mopsmaffian :-)

 5. Tack för din kommentar. Du kan aldrig gissa vad jag har gjort idag 😀 Nu är hela familjen KÄR!

 6. Sorry, blev fel bloggadress.

 7. Läckra kuddar! Jag gillar den med en uv och en ko på, det passar väl här hos mig, jag som bor på landet… 😉

  Kram, Annette

 8. Men Linda…..jag trodde du skulle ta det direkt när jag skrev så 😉
  Vi har så klart varit å hälsat på en mopsuppfödare 😀 Min man tänkte allvarligt ta med sig alla (13 st) hem. 😀

 9. Kuddarna är underbara! De har också ett ”gör det själv” kit med tyger, tråd och knappar så man kan sy sin egen kudde! Håller tyvärr med om att de är i dyraste laget! :(

 10. vilka underbara kuddar!


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.