Nej, min mobil gick sönder!

Ibland kan man ju undra över sig själv, hur klu,pig man faktiskt är! Jag var nere i källaren och rotade lite, efter saker att använda för att pyssla med. Jag tog fram mobilen, för att få lite extra ljus i ett hörne, och tappade då den, direkt ner på betonggolvet. Jag lovar, jag hörde hur det sprack! När jag tog upp den så mycket riktigt, det var sprickor och krackeleringar överallt! Vad ska jag göra nu då?

Laga eller köpa nytt?

Jag vet att det ska gå att laga Iphone Umeå, men vet inte om det är idé att laga mobilen? Det är ju vad det kostar att laga Iphone Umeå. Tror jag sett att det går att få den lagad på fixiphone.se, men vet inte vad det kostar. Kanske får kolla in fixiphone.se för att ta reda på det. Samtidigt, så har jag funderat innan på att köpa en ny mobil, en nyare modell. Men det är ju rätt dyrt. I alla fall om man ska köpa den kontant. Tar man med abonnemang är det oftast billigare, men är ju bunden till den telefonen som gick sönder. Så vet inte om det går att få en ny på det viset. 

Får fundera lite

Jag ska kolla upp detta med att laga Iphone Umeå på fixiphone.se så väl som hur det funkar med abonnemang och ny telefon och sedan fundera lite på hur jag ska göra och vad av det jag ska välja.

 

5 Apr 2018