Färgglatt till mobilen

smartphone

Mobiltelefonen, det är något som de allra flesta bär med sig och använder och det till en massa saker. Förr ringde man med den, idag så går det göra bra mycket mer saker. Jag gillar att kunna piffa till min mobil på olika sätt. Gärna färgglatt. En del av de smartphones som finns är väl fina så sett, med färg och allt, men det är inte fel att satsa på att köpa ett mobilfodral. Fördelen med ett mobilfodral är ju att det dels skyddar telefonen, dels att man kan köpa olika motiv på dem. Det finns ju rätt många sorter att välja på idag, allt från enfärgade till de med en massa mönster eller bilder på.

Göra egen variant på mobilskal

Eftersom att jag gillar detta med diy, så sökte jag lite på nätet om det fanns något att göra själv när det kommer till mobilskal. Det fanns tyvärr inte så mycket. Det fanns ett tips dock och det var rätt smart. Det var att köpa ett genomskinligt i plast. Så kan man sedan välja att måla skalet själv eller sätta papper bakom det eller göra andra saker. Det gör att man kan byta utseende när man vill och på ett enkelt sätt.

Fast idag är ju mobilskal och mobilfodral så billiga, så är ju lika bra att köpa dem, eller flera då, för att kunna byta av med när man har lust till det. 

23 Mar 2023