Är ni bra på att hålla ordning hemma?

Hur har ni det i era hem? Är ni bra på att hålla ordning och ha det städat? Här går det lite i perioder får jag säga. Jag har det ju oftast rent och städat, så sett, men det kan vara lite stök här och där. Det viktiga är just att det är rent, sen att det ibland är en massa prylar, det kan vara ok. Ibland är det ju så att i livet går det upp och ner, med energi, humör och tid. Ett bra sätt att alltid ha det städat hemma är så klart att anlita en städfirma. Då kan man ju få hjälp med att städa hemma varje vecka om man känner för det och har råd med det. 

Jobbigaste städningarna

Att veckostäda eller så, det är inte så jobbigt egentligen, inte om man jämför det med storstädning eller med en flyttstädning. Allra jobbigst är det nog med en dödsbostädning. Då är det ju ofta inte bara städningen i sig som är det jobbiga, utan att man dessutom har förlorat en nära anhörig. Som tur går det att få dödsbostädning via Jourstäd om man vill. Dock är det bra att veta att på den typen av städning får man inte RUT.

Plocka lite varje dag

För att enklare hålla ordning hemma så kan man se till att plocka lite varje dag. Se till att alltid följa det där att var sak på sin plats, så ta alltid undan efter dig, varje gång du använt något.

4 Apr 2020