Drömmen att starta eget

Ni vet jag älskar ju att pyssla och ha mig och jag handlar ju på mig en massa olika pysselgrejer från butiker och nätet och så vidare. Någonstans dock har jag en dröm, om att ha en egen pyssel och hobby butik. En sån som säljer just sånt jag själv köper för att kunna pyssla. Frågan är då om man ska hyra lokal eller om man ska köra på en webbutik? En lokal är ju trevligt att ha, så att man kan få prata med kunder, men det kanske är lite enklare, och billigare med en webbutik?

Får se om drömmen blir verklighet

Just nu är det väl mer av en dröm bara det där med att starta eget. Men man ska aldrig säga aldrig, det kanske kommer att bli av. Om man startar på webben så kan man ju ha kvar sitt vanliga jobb till att börja med som en slags säkerhet. Frågan kommer ju bara då till lager och annat. Ja jag sitter ju mest här bara och funderar över det hela. 

Pyssla lite

Nu ska jag inte sitta här och skriva och drömma mer utan jag ska sätta mig med lite pyssel. Har redan påbörjat lite saker som ska vara inför i höst. Ni vet lite halloween-pyssel och sånt. Det är flera månader kvar, jag vet, men aldrig för tidigt att börja med såna kul saker!

19 Jul 2018