Ett eget hem på Mallorca vore nåt

Jag råkade ha på tv:n häromdagen, då det var ett program, som jag fastnade i. Det handlade om olika människor som letade bostad i ett annat land. En plats i solen tror jag att programmet hette. Denna gång var de och letade hus på Mallorca. Jag fastnade ju totalt i detta program. Mäklaren tog med paret till flera olika hus, som matchade vad de sökte eller vad de ungefär letade efter. Det var kul att få se. Jag känner att jag är lite sugen på köpa hus på Mallorca jag med.

Hur gör man?

Då var ju frågan, hur gör man för att skaffa ett hus på Mallorca? Det måste ju vara smidigaste att gå via en mäklare. Jag har inte varit på Mallorca på flera år, så har inte koll på vilka ställen som är så att säga bäst. Men det borde ju en mäklare veta. Kanske man skulle ta en resa ner och kolla läget?

Ta en semesterresa först

Jag vet, det var inte länge sen jag var i Mexico, men det vore trevligt att åka till Mallorca med. Man kan ju säga att det blir som en studieresa om man vill kika på hus och kanske prata med en mäklare. Då är det ju inte fel att kombinera lite semester med det, eller hur. Sen vet jag ju inte om jag går vidare med det, men då finns det i alla fall möjlighet för det. 

18 May 2018