Fryser du alltid om händerna?

Nu när det är vinter, så är det ju rätt lätt att frysa om både den ena och andra kroppsdelen! En av våra mest utsatta kroppsdelar, det är ju våra händer. Det beror på att om du fryser, hela du, så fokuserar kroppen på att värma upp de mer vitala delarna, så då blir fötter och händer kalla. Det allra bästa är att du klär dig varmt, från topp till tå, men det kan även vara smart att satsa på så kallade värmevantar för dina händer. På FitnessFrank.se kan du jämföra olika värmevantar om du vill. Fördelen med värmevantar är att de är varma att stoppa ner händerna i, direkt, eftersom de värms upp.

Välja rätt värmevantar

Idag finns det ju otaliga modeller av dessa vantar, så det kan vara bra att jämföra olika mot varandra, så att du hittar dem som är bäst för dig. Det gäller ju först att hitta rätt storlek, så att de sitter bra på dina händer. Sedan är det bra att kolla hur teknologiska de är så att säga. Samma med att kolla vad de är i för material. Se även till att kolla hur bra batterierna håller i de olika modellerna. Sen kan ju utseendet spela en viss roll med.

Komplettera med varma kläder

Är du ute om vintern, se till att vara rätt klädd. Ha på dig mössa, varm jacka, täckbyxor, bra strumpor och vinterkängor. Tillsammans med ett par bra värmevantar så håller du dig varm!

17 Dec 2021