Göra om i hemmet

Jag tycker inte bara det är roligt att pyssla med små saker, jag tycker även det är kul att göra om hemma, inreda, köpa nya möbler och göra om! Senaste projektet kan ni se ovan, det var vardagsrummet som fick en makeover. Det som inte syns i bild är mitt hyllsystem, som jag köpte och har satt in en mängd av mitt pyssel i. Just hyllsystem är bra för många saker, vi fundera först över ett sådant för att ha tvn på, men det blev en tvbänk i stället för hyllsystemet. Nu snart står ett nytt rum på tur att bli lite omgjort och det är köket!

Göra om i köket

Vi ska alltså fokusera på köket härnäst och det ska bli kul. Vi ska inte byta ut själva köket tyvärr, även om det hade varit trevligt med nya vitvaror, men det ska bli nya möbler. Har sett ett matbord jag vill ha, samt stolar. Ska även lackera om de köksluckor vi har. Dock har vi en plan att framöver renovera hela köket. Men tills dess får det räcka med nya möbler som matbordet och så. 

Smidigt handla möbler online

Varje gång jag har köpt möbler till hemmet så har jag faktiskt gjort det på nätet. Jag har hittat en butik, som heter WeGot, som säljer en massa olika sorters möbler för hela hemmet. De har bra priser och de fraktar hem allt åt en. Smidigare än då kan det väl inte bli!

 

23 Feb 2018