Hjälpa till med flytt till Skåne

bära flyttlåda

En av mina vänner har bestämt sig för att flytta och det ända till Skåne. I och för sig är det ju så att hon bodde där när hon var liten, så det är väl mer av att flytta hem för hennes del. Hon har fått ett nytt jobb där. Så hon valde att söka efter en lägenhet på www.boplatssyd.se. Hon fick en nyss och det innebär att vi ska börja packa ner hennes bohag snart. Nu har hon inte så himla mycket att packa, så sett, men hon kände det att hon gärna tar hjälp. Sedan har vi inte bestämt om vi ska köra ner själva, eller om det ska anlitas en flyttfirma.

Skåne är vackert

Skåne är ju ett vackert landskap och det finns ju många möjligheter där. Det är ju nära till Danmark exempelvis. Så jag lär ju hälsa på henne en del, när hon väl kommit till rätta där nere. Det är modigt att ta sitt pick och pack och flytta så många mil. Men det är klart, hon känner ju sig hemma där med, eftersom hon bott där innan. Men ändå!

Fixa lådor

Ska se till att fixa lådor här snart, så att vi har det att packa i. Bra att man kan hämta en del gratis på matbutiken, men blir köpa ett gäng med flyttlådor med. Sen så är det ju bara att sätta igång och börja packa alla saker som ska med. 

17 Apr 2019