Jag ska åka på semester

Jag har äntligen bokat mig en resa och ska åka på semester. Jag ser fram emot detta väldigt mycket och räknar redan ner dagarna. Jag har tidigare kikat på resor till Mexico, men nu bestämde jag mig och bokade en resa till Mexico med Inca Tours. Det ska bli så spännade, jag har aldrig varit där tidigare, men tänkte att jag ska läsa på mer om detta land innan jag åker. Det jag vet om Mexico är att landet är varationsrikt och att det ska finnas mycket att se både gammalt och nytt. Har även för mig att det är där det finns av indiankulturer som Mayafolket och Aztekerna.

Ska bli så kul!

Det har varit länge sedan jag hade en resa att se fram emot och när jag kikade på resor till Mexico hos Inca Tours, så kände jag det, att varför inte! Jag har ju råd just nu, så då slog jag till. På Inca Tours hemsida så stod det att man kan åka på olika rundresor. Bland annat kan man få göra detta:

  • Stadsrundtur med besök på antropologiska museet
  • Heldagsutflykt till den arkeologiska platsen Teotihuacán
  • Stadsrundtur samt utflykt till Indiansamhället San Juan Chamula och Zinacantan
  • Heldagsutflykt till Uxmal en av Mayakulturens betydelsefulla städer, samt ruinerna vid Kabah
  • Utflykt till den storslagna ruinen Chichen Itza

Sedan så har de även andra rundturer att välja mellan så att man får se hela landet. Det kanske går att boka till senare, ska kolla upp detta.

8 May 2018