Nymålat

Att genomföra mindre uppfräschningsprojekt hemma är väldigt kul och man lär sig i regel medan man gör. Det finns väldigt mycket bra information i form av DIY-tutorials på Youtube, tips och tricks i bloggar och på hemsidor och annan inspiration online. Det mesta går att finna och lösa! Det man behöver är tid och det vet vi alla att just tid är oftast en bristvara. Det gäller att man tycker att uppfräschning och renovering är roligt för att det ska vara värt att ge sig på ett projekt själv istället för att anlita en hantverkare, annars förlorar man i tid det man kan spara in i pengar - det är sällan värt det.

Ibland är det värt att låta proffsen göra jobbet

Jag, som älskar DIY och alla tänkbara sorters projekt stod inför ett litet dilemma här nyligen. Jag ville verkligen måla om i kök och vardagsrum, samt hallen, och att måla om är för mig egentligen inget svårt. Jag har målat om ett dussintal gånger förr och vet hur processen ska se ut. Dessutom tycker jag att det är kul! Men, så hade jag inte särskilt mycket tid över och projektet sköts hela tiden upp. DÅ bestämde jag mig för att anlita ett proffs istället och det är jag så glad för nu! 

Efter en del efterforskningar anlitade jag Palmkvist Måleri i Malmö och de gjorde ett fenomenalt jobb! Det gick otroligt snabbt och jag hann knappt märka att de var där. Nu är mina rum fräscha och fina - det är en sann fröjd att vara hemma.

31 Jul 2020