Piffa upp köket på enkelt sätt

Kanske du drömmer om att göra en helrenovering av köket, men har inte tid eller råd med de? Du kan ändå piffa upp köket och det med små medel och på enkelt sätt, som vare sig tar lång tid eller kostar allt för mycket. Om du funderar på om du ska köpa kakel Västerås för att kakla om så kan du så klart göra det, annars kan du måla om det kakel du har! Se bara till att du väljer en färg som är anpassad för köksmiljöer, eftersom det ska klara av fettstänk, vatten med mera.

Ett annat sätt att enkelt piffa upp köket på är att byta ut dina köksluckor. Eller så målar du om dem du har, samt sätter på nya handtag eller knoppar. Nya knoppar kan du även sätta på lådor och annat i köket för att få dem att se nya ut. 

Lite större förändring

Om du vill satsa på att göra en lite större förändring av ditt kök så kan du måla om eller tapetsera väggarna. Det blir direkt en fräschare känsla i hela köket genom att göra det. Du kan även satsa på att byta ut alla köksmöbler mot helt nya. Om din budget inte räcker för det så kan du även här måla om!

Det behöver inte vara svårt att göra en förändring i köket. Ibland kan det räcka med att du byter ut gardiner, kökshanddukar och mattor och dukar.

2 May 2021