Skönt med skugga på uteplatsen

Sommar och sol, det är härligt det. Dock är det inte så kul att sitta och äta i gassande sol. Då är det bra att satsa på något som ger skugga. Det finns markiser Malmö att köpa och sätta upp. Det går ju att ha sådana smarta terrassmarkiser till exempel. Så klart det går att använda parasoll med, men det ger mer skugga med en markis tycker jag. Sen kan man så klart kombinera det, särskilt om man har stor uteplats. Markiser är även bra att sätta ovanför alla fönster. Det så att man får skugga och svalare inne. 

Göra uteplatsen trevligare

Om man har en uteplats eller en trädgård så kan man göra det till en form av plats att vara på, i stort sett hela tiden då det är sommar. Sätta upp terrassmarkis, eller en paviljong samt snygga loungemöbler med mera. Det är inte fel att även ha en terrassvärmare, särskilt när det blir lite kyligare om kvällarna. Sedan är det ju ett måste även att ha en bra grill. En annan lösning för uteplatsen är att glasa in hela eller delar av den. Då kan det bli mer som ett extra rum ute, fast inne. 

Än så är det ett tag kvar av sommaren, så än sitter i alla fall vi ute och njuter, så mycket vi bara kan. Det på vår uteplats som vi gjorde ordning i början av sommaren. Trivs så bra med den!

12 Aug 2020