Smarta tips på hur man lätt förändrar i hemmet

Jag satt på nätet häromkvällen för att leta efter fönstertips egentligen men så sprang jag på en annan artikel, om enkla sätt att göra om i hemmet. Det är alltid trevligt att göra om lite och särskilt om man inte behöver göra så mycket, eller stora renoveringar. Det kan räcka med lite och man får ett helt nytt utseende. Som det här med att byta ut knoppar och handtag på lådor, skåp, garderober med mera. Det kan göra en stor skillnad.

Fler smarta tips hur man gör

En sak, som många inte vågar, det är att måla taket, i en annan färg än vitt! Men testa, det ger rummet en hel annan karaktär! Panelklädda väggar är även det ett ganska lätt sätt att förändra ett rum. Billigt kan det bli också, för om du väljer att måla panelen går det bra att använda det absolut billigaste materialet. Även vinylgolv kan kan måla om man vill, för att få ett nytt utseende på det. Sen är det ju som så att med färg kan man förändra en hel del. Så måla möbler och annat och de känns som nya!

Fixa egna lösningar

Att göra en massa DIY lösningar är inte heller det fel. Där kan man få fram en massa nya saker och det på ett enkelt sätt. Ska framöver ge er fler tips på såna saker i denna blogg, så håll utkik efter det! Det vill ni inte missa

 

28 Jun 2018