Sugen på att köpa ny mobil

Ni vet, det kommer hela tiden ny teknik, nya mobiler så då är det inte så konstigt att man blir sugen på att köpa ny mobil. Nu har jag ändå haft den jag har ett bra tag och tycker det vore på tiden att jag satsar på en ny. Grejen är väl att jag har ett abonnemang på den jag har nu. Vet inte om tiden så att säga har gått ut på den. Ibland är det ju så att man får förlänga och får en ny på köpet. Annars kanske man ska köpa en kontant, fast det blir ju genast så mycket dyrare!

Vilken modell?

Jag vet inte vad jag vill ha för modell av telefon heller. Genom åren har jag testat många olika, men trivs nog bäst med en iPhone. Jag och Samsung kommer inte alltid överens tycker jag. Men sen behöver man inte fastna för bara dom två kanske. Det finns ju numera en massa annat att välja mellan. Tekniken har som sagt kommit långt och det är många företag som tillverkar smartphones.

Jämföra

Jag tror jag ska sätta mig och jämföra lite olika modeller jag tycker verkar vara bra. Samt att jag sedan ska jämföra olika nya abonnemang. Om det nu är så att jag kan förlänga så kanske jag även kan göra som så att byta med, till ett annat. Vill ha lite mer surf till exempel än vad jag har nu.

23 Mar 2018