Viktigt att se bra när man pysslar

När man pysslar och gör saker så är det ibland svårt att se. Jag har glasögon, men kanske måste köpa nya, börjar bli lite suddigt. Använder mig gärna av förstoringsglas med ibland, samt lupp, beroende på vad jag pysslar med. Ska köpa en sån lampa med förstoringsglas med i tänkte jag. Funderar på detta med att köpa glasögon på nätet. Såg en annons för ett ställe som heter ExtraOptical. De har glasögon online till bra pris. Man får ju köpa sina glasögon var man vill, bara man har sitt synrecept som det heter. På tal om det, jag måste nog förnya det.

Får ta mig till optikern

Ska man köpa billiga glasögon så gäller det att ha ett giltigt synrecept. Det ska max vara ett år gammalt tror jag. Så jag ska nog boka in mig hos optikern tror jag. Dessutom kolla om det är så att jag måste byta styrka i dem jag har. Kan ju vara så att åldern gör att det har blivit lite sämre. Sen så kan jag köpa glasögonen på nätet efter det.

Snygga solglasögon

Skulle även vilja ha såna solglasögon med styrka ni vet, som är snygga. Det är inte snyggt att sätta dem man har ovanpå sina vanliga. Sett de som gör det och det ser tokigt ut. Det ska ju gå att få solglasögon med styrka har jag för mig. Jag får ta och kolla upp om detta är möjligt.

14 Feb 2019